Ενδιαφέροντα θέματα ποικίλης ύλης

Απόπειρα φόνου με σπρώξιμο από μπαλκόνι στη Λευκωσία

Υπό κράτηση τέθηκε Ελληνοκύπριος 56χρονος, έπειτα από καταγγελία της πολωνικής καταγωγής συζύγου του. Συγκεκριμένα, η σύζυγος εντοπίστηκε έχοντας τις αισθήσεις της στο δρόμο, μετά από πτώση που προκάλεσε ο 56χρονος, όταν την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Η νεαρή γυναίκα φέρει πολλαπλά κατάγματα στη μέση, ύστερα από τη διάγνωση που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

Η Βικτώρια Καρύδα σπάει τη σιωπή της

Έπειτα από τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα με επιστολή στην Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει για όλους και για όλα και αναφέρει:

“Τόσο καιρό σώπαινα, ακούγοντας όλες τις κατηγορίες για τον πρώην άντρα μου, που ήταν και πατέρας των παιδιών μου. Θέλω όμως να τονίσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα λόγια του κόσμου και για μένα θα παραμένει πάντα ο πιο γλυκός και πιο καλοσυνάτος άνθρωπος που γνώρισα. Τον αγάπησα τόσο πολύ και ακόμα τον αγαπώ. Ήταν ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου, με ανοιχτή καρδιά, με αξιοπρέπεια και όλοι μας θα τον θυμόμαστε για πάντα. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια.”

Έχετε iPhone και δεν πιάνετε 4G; Αυτή είναι η λύση

Και εκεί που όλα πάνε καλά, ξαφνικά χάνεται το σήμα 4G από το iPhone σας. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, όταν καιγόμαστε να κάνουμε κάτι που απαιτεί internet; Αν χρησιμοποιείτε iPhone καινούργιας γενιάς, δηλαδή εκδόσεως 8 και πάνω, τότε σύρετε το μενού προς τα κάτω, για να εμφανιστεί το κέντρο ελέγχου του τηλεφώνου σας. Για παλαιότερη έκδοση, σέρνουμε την οθόνη από κάτω προς τα πάνω. Τοποθετώντας το τηλέφωνό μας σε λειτουργία πτήσης, απενεργοποιούμε τα δεδομένα. Κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή, κάνουμε μία άτυπη επανεκκίνηση. Έπειτα από 10 δευτερόλεπτα, ενεργοποιούμε και πάλι τα δεδομένα, απενεργοποιώντας το προφίλ πτήσης. Έτσι πετυχαίνουμε να επαναφέρουμε και πάλι τα δεδομένα κινητού στη συσκευή μας.