Οι καλύτερες Κυπριακές ιστοσελίδες

Οι καλύτερες Κυπριακές ιστοσελίδες

Στην Κύπρο υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα. Θα απαριθμήσουμε λίγες από αυτές στο παρόν άρθρο.

Μία από τις πιο γνωστές είναι η sigmalive. Ο αναγνώστης μπορεί να βρει ενδιαφέροντα άρθρα τοπικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, επιλέγοντας να πλοηγηθεί από το μενού που περιλαμβάνει κατηγορίες όπως αθλητικά νέα, νέα από την Κύπρο και οικονομικές ειδήσεις. Η ιστοσελίδα sigmalive ανήκει στην εταιρεία Sigma, που κατέχει επίσης τον γνωστό κυπριακό ραδιοσταθμό Sigma, καθώς και το Sigma Channel κυπριακών συμφερόντων.

Μια ακόμη ιστοσελίδα πολύ γνωστή στο κοινό είναι η offsite. Λιτή στην εμφάνιση μα πλούσια σε περιεχόμενο, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί πόλο έλξης για τον επισκέπτη. Εδώ μπορεί κανείς να βρει ειδήσεις πολλαπλού ενδιαφέροντος από την Κύπρο και το εξωτερικό, ειδήσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τις επιστήμες και την τεχνολογία.

Αξίζει να σημειώσουμε επιπλέον μια ακόμη ιστοσελίδα, η οποία είναι η omegalive. Πλούσια σε περιεχόμενο, με ευρύ πεδίο ειδήσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, τοπικές ειδήσεις αλλά και αθλητικό ρεπορτάζ, παραπολιτικά και νέα από τη ζωή των διασημοτήτων.

Το www.cyprustimes.com είναι ένα site, που συγκαταλέγεται στα πιο ενημερωμένα και έγκυρα sites της Κύπρου.Το περιεχόμενό του είναι ποικίλο και ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί με άνεση στην ιστοσελίδα, βρίσκοντας αυτό που αναζητά στις ειδήσεις του. Όμορφη εμφάνιση που μοιάζει με αυτή της Αμερικανικής εφημερίδας New York Times και μενού με ποικίλα θέματα και ειδησεογραφικό ρεπορτάζ από την Κύπρο και το διεθνή χώρο. Στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει ένα πολύ έξυπνο μενού με εικονίδια, που αποτελούν συντομεύσεις για άλλες ιστοσελίδες. Πατώντας το εικονίδιο πλοηγείσαι στο ανάλογο site.

Θα θέλαμε τέλος να αναφερθούμε σε μία ακόμη ιστοσελίδα που μας έκανε όμορφη εντύπωση. Πρόκειται για το cyprusnews. Ο χρήστης θα περιηγηθεί στην ιστοσελίδα αυτή και θα βρει ένα ενδιαφέρον μενού και ειδήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο, καθώς επίσης και νέα πολιτικά, αθλητικά, για την κοινωνία και την πολιτική.