Τα καλύτερα ειδησεογραφικά Κυπριακά sites

Ιστοσελίδες από την Κύπρο

Οι Κυπριακές ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα είναι ποικίλες, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων και στο παρόν άρθρο θα αναφερθούμε σε κάποιες από αυτές που ξεχωρίζουν.

Στην ενημερωτική ιστοσελίδα reporter ο αναγνώστης μπορεί να βρει ειδήσεις από Κύπρο και εξωτερικό, νέα που αφορούν στην πολιτική και στην κοινωνία. Ακόμα υπάρχουν ειδήσεις από το χώρο της υγείας και συμβουλές ομορφιάς καθώς και ειδήσεις από τον κόσμο των διασήμων. Θα λέγαμε χωρίς υπερβολή ότι είναι ένα από τα καλύτερα ενημερωτικά site της χώρας.

Όμορφη σε εμφάνιση και χρώματα και με κύριο ενδιαφέρον τα οικονομικά και πολιτικά νέα από την Κύπρο και το εξωτερικό, η philenews τραβά τα βλέμματα του αναγνώστη με το περιεχόμενο και την εμφάνιση που διαθέτει. Στο μενού βρίσκουμε ειδήσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως πολιτική, κοινωνία, υγεία, αυτοκίνητο, οικονομία και αθλητικές ειδήσεις. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την επιλογή που έχει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να πει τη γνώμη του και να την αποστείλει ηλεκτρονικά. Ακόμα υπάρχει η ενότητα “συνεντεύξεις” που είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Τέλος θα αναφέρουμε και μια ακόμα ενότητα που λύνει τα χέρια της νοικοκυράς και την αιώνια απορία της για το τι θα μαγειρέψει σήμερα.

Η ιστοσελίδα έχει και ελληνική έκδοση και η κυπριακή μοιάζει με αυτή της Ελλάδας. Απλή εμφάνιση και με λευκό φόντο, με πολλές ενδιαφέρουσες ενότητες όπου ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να βρει ειδήσεις από την τοπική επικαιρότητα και από το εξωτερικό. Ειδήσεις από την οικονομία, την πολιτική και την υγεία δεν λείπουν από τις στήλες του site. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας newsbomb, ο αναγνώστης βρίσκει αμέσως πληροφορίες για τον καιρό, την ώρα, την ώρα ανατολής του ηλίου και το εορτολόγιο της ημέρας. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η ενότητα “σαν σήμερα” που αναφέρεται στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σαν σήμερα πριν από πολλά πολλά χρόνια. Θα αναφέρουμε ακόμα και τις συντομεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αποτελούν πλέον “must” σε μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα.