Τα καλύτερα ενημερωτικά κυπριακά sites

Η Κύπρος διαθέτει πληθώρα ενημερωτικών ιστοσελίδων που στοχεύουν στη σφαιρική ενημέρωση των επισκεπτών τους. Στο παρόν άρθρο θα αναφερθούμε σε ορισμένες από τις καλύτερες!

Cyprusnews

Με λιτή εμφάνιση και σε λευκό φόντο, η ιστοσελίδα cyprusnews φιλοξενεί νέα από όλον τον κόσμο καθώς και τοπικό ρεπορτάζ από την Κύπρο αλλά και από την Ελλάδα. Επιπλέον, στο μενού της ο αναγνώστης θα συναντήσει διεθνή νέα, ειδήσεις από την οικονομία, την επιστήμη, την υγεία, διαθέτοντας παράλληλα πλούσια θεματολογία σε ό,τι αφορά στους τομείς της ψυχαγωγίας, του κοσμικού ρεπορτάζ και της showbiz.

Tothemaonline

Το “Θέμα” είναι θυγατρικό site του ομώνυμου ελληνικού που ανήκει στον γνωστό δημοσιογράφο Θέμο Αναστασιάδη. Η κυπριακή έκδοση της ιστοσελίδας μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη ελληνική. Στο… φορτωμένο μενού της ιστοσελίδας ο αναγνώστης βρίσκει διάφορα νέα από την πολιτική, την οικονομία και τον κόσμο όπως επίσης και τοπικά νέα της Κύπρου. Στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας υπάρχουν οι πρόσφατοι τίτλοι ειδήσεων και με ένα απλό κλικ ο αναγνώστης οδηγειται άμεσα στη σχετική είδηση που τον ενδιαφέρει.

Καθημερινή

H ιστοσελίδα “Καθημερινή” αποτελεί το κυπριακό “αδελφάκι” της αντίστοιχης ελληνικής εφημερίδας. Δεν μοιάζει, όμως, καθόλου σε εμφάνιση με την ελληνική έκδοση. Ο αναγνώστης που θα περιηγηθεί στον ιστοχώρο μπορεί να βρει μια πλούσια ειδησεογραφία από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, συνοδευόμενη από πλούσιο και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό. Δεν λείπουν ασφαλώς οι ειδήσεις από την πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό καθώς επίσης και οι γνώμες των αναγνωστών που αναρτώνται σε ξεχωριστή στήλη.

Newsit

Ακόμα μια κυπριακή έκδοση ελληνικής ιστοσελίδας, πολύ όμορφη στην εμφάνιση και με πλούσιο μενού. Στον εν λόγω ιστότοπο ο αναγνώστης συναντά ενδιαφέροντα νέα από όλον τον κόσμο καθώς επίσης ειδήσεις από το χώρο της υγείας, της πολιτικής και της οικονομίας. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκαλεί η θεματική ενότητα “Plus”, στην οποία μπορεί κάποιος να διαβάσει διάφορα παράξενα και “πιπεράτα” νέα.