Ειδήσεις από το χώρο του lifestyle

Το hashtag #10yearschallenge και η Γωγώ Μαστροκώστα

Όλοι οι διάσημοι ασχολούνται στα social media με το hashtag #10yearschallenge. Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέβασε και αυτή στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φωτογραφία της όπου αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 10 χρόνια. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια με κοντά μαλλιά και σχολιάζει ότι τα 10 χρόνια που πέρασαν αποτέλεσαν για την ίδια μία γιορτή.

Τέλος στο ξανθό look της Εβελίνας Σκίτσκο

Η Εβελίνα Σκίτσκο, που είχε καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του φετινού “Greece ‘s Next Top Model”, άφησε πίσω το εκρηκτικό ξανθό look με το οποίο αγαπήθηκε τόσο πολύ στο reality show μόδας του STAR. Αρχικά, η παραγωγή είχε αποφασίσει να κοπούν αρκετά και να αλλάξουν σε ξανθά τα μαύρα μακριά μαλλιά της Εβελίνας. Φαίνεται πως πίσω απ’ αυτή την απόφαση βρισκόταν η Έλενα Χριστοπούλου. Αυτή ήταν εκείνη που συνέχεια έλεγε στις διαγωνιζόμενες να αποδεχτούν τις αλλαγές, στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη, τουλάχιστον για την Εβελίνα. Υπενθυμίζουμε εδώ οτι η Εβελίνα Σκίτσκο είχε ξεσπάσει σε λυγμούς, σαφώς δυσαρεστημένη με τη στυλιστική απόφαση της παραγωγής. Τώρα, όλα αυτά είναι παρελθόν. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε φωτογραφία στον Instagram με το καινούργιο look της Εβελίνας και φαίνεται πως τώρα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Η viral συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “People” και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Μαρίνου Βυθούλκα σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για το πρόσωπό της. Η παρουσιάστρια του “My Style Rocks”, δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν ήμουν ανοιχτή με τους δημοσιογράφους , πλέον όμως διασκεδάζω με τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μου και προσπαθώ να είμαι προσηλωμένη στη δουλειά μου και να μην απαντώ στις προκλήσεις. Δούλεψα σκληρά στη ζωή μου και τίποτα δεν μου χαρίστηκε.”

Επίσης, απάντησε στις φήμες που τις θέλουν να παρουσιάζει το καινούργιο Survivor Πανόραμα.

” Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν τελειώσω την εκπομπή που παρουσιάζω γιατί είναι στο απόγειό της. Όταν τελειώσει θα συζητήσουμε για ενδεχόμενες προτάσεις.”