Νέα απο τη showbiz και συμβουλές διατροφής

Η Μαντόνα στη Eurovision;

Φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα sites, θέλουν τη Μαντόνα ως υποψήφια για να εμφανιστεί στο διαγωνισμό της Eurovision του 2019, που θα γίνει στο Ισραήλ. Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού και ο manager της, που είναι Ισραηλινός, διαπραγματεύονται την εμφάνιση της super star στο διαγωνισμό μουσικής και θέλουν να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη του διαγωνισμού. Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από τις μουσικές σκηνές, η εμφάνισή της θα προκαλέσει αίσθηση σε όλους τους απανταχού θαυμαστές της. Αναφορικά με το οικονομικό, οι Ισραηλινοί είναι θετικοί στο να ξεπεράσουν τα όρια που είχαν βάλει, ώστε να καταφέρουν να πείσουν τη Μαντόνα να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Συμβουλές για ενίσχυση του μεταβολισμού μας

Κατά τη διάρκεια των γιορτών όλοι μπορεί να ξεφύγουμε και να φάμε λίγο παραπάνω από συνήθως. Δεν χρειάζεται όμως να τιμωρούμε τον εαυτό μας, μένοντας νηστικοί προκειμένου να χάσουμε βάρος,. Γι’ αυτό και θα δώσουμε συμβουλές, που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε τα κιλά που πήραμε.

Πολύς ύπνος

Το δωμάτιο που θα κοιμηθούμε πρέπει να είναι δροσερό και πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα μιας δίωρης προετοιμασίας πριν κοιμηθούμε, που να περιλαμβάνει χαλαρό τους, πλύσιμο δοντιών κτλ.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση παραμένει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το σώμα μας. Αμέσως μετά τον ύπνο επιβάλλεται να πίνουμε 2 ποτήρια νερό. Η προσθήκη μερικών σταγόνων από χυμό λεμονιού για έξτρα βιταμίνη C βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων μας

Stretch brakes

Η καθιστική εργασία επιβάλλει μετακίνηση από το γραφείο και ένα 5λεπτο διάλειμμα, όπου θα κάνουμε Stretch. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε την πνευματική κόπωση, βοηθάμε την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνουμε τον καρδιακό ρυθμό, καίγοντας περισσότερες θερμίδες.

Περιορίστε το αλκοόλ

Το αλκοόλ αποτελεί φρένο για το μεταβολισμό και δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία τοξίνη για το σώμα μας. Επίσης συντελεί στην ανεπιθύμητη αφυδάτωση. Θα πρέπει λοιπόν να το ξεχάσουμε, έστω και κατά τη διάρκεια ενός Detox προγράμματος που ακολουθούμε. Επιπλέον, αξίζει να δώσουμε προτεραιότητα στα υγιή ροφήματα, όπως τσάι, χυμό λεμόνι ή τζίντζερ.